Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ai! Straatverbod voor Chris Brown

Opnieuw wordt zanger Chris Brown beschuldigd van mishandeling. Waar hij way back zijn ex-vriendin Rihanna al eens had mishandeld, heeft nu ook ene Cassandra hem ervan beschuldigd. Ook zou de zanger haar hebben gestalkt. Dit resulteerde in een straatverbod. Chris moet vanaf nu 100 yard (ongeveer 91 meter) uit haar buurt blijven.

Volgens de vrouw was ze aanwezig op een feestje van Chris, waarna hij haar begon te stalken en te mishandelen. Ze kon echter geen specifieke data noemen waarop dit gebeurd was, zo meldt Page Six. Volgens Chris' advocaat is het allemaal klinkklare onzin. "Dit is triest, omdat het duidelijk een onsamenhangende tirade is van iemand die Chris niet kent en ook nog eens geestelijke problemen heeft."

Jay Z en Beyoncé verrassen fans met album

Hier worden we heel blij van! Jay Z en Beyoncé hebben gisteren samen een album uitgebracht: 'Everything is Love'. De negen nummers zijn te beluisteren op Tidal, de streamingdienst waarvan Jay Z de eigenaar is. Via Instagram gaf Queen B alvast een voorproefje door een stukje van het nummer 'APES**T' te laten zien en te laten horen. Kijk mee.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Love is in the air: Mel B is weer verliefd

Na een moeilijke scheiding heeft Mel B eindelijk het geluk weer gevonden. Via Instagram laat ze door middel van een foto, inclusief heel veel hartjes, weten dat ze tot over haar over verliefd is. "De manier waarop hij me laat lachen, bezorgt me vlinders in mijnn buik. Alles aan hem maakt me gelukkig en dankbaar", plaatste ze bij de post.Wie de gelukkige is, heeft de oud-Spice Girl nog niet bekend gemaakt. We zijn benieuwd!

Een bericht gedeeld door Mel B (@officialmelb) op

Bron: Page Six, Metro.uk, Telegraaf Beeld: Instagram, Getty