doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: Girl gang

Sylvie over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: Girl gang

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Sex and the City

Mag ik je voorstellen aan mijn team van meiden op ons Hamburgse kantoor? In de loop van de tijd zijn ze echt familie van mij geworden, en natuurlijk ook van Damián. Mijn kantoor zit in hetzelfde pand als waar ik woon, dus werk en privé lopen al snel door elkaar heen. Lunches en drinks after work zijn echte Sex and the City-momenten geworden, waarbij we alles behalve werk bespreken.

Business en vriendschap

De vraag is: hoe onderscheid je business en vriendschap? Om te beginnen zit ik niet, zoals zij, van ’s ochtends tot ’s avonds op kantoor, omdat ik veel reis. De meiden vormen een hechte kliek, en ik ben absoluut onderdeel van de girl gang, maar wel vanuit een soort respect en liefde, in plaats van dat het vriendinnetjes van me zijn. Want uiteindelijk ben ik degene die in de frontlinie moet staan op het moment dat het kritisch of spannend wordt en het misschien een keer niet zo leuk is. Ook dan moet ik me staande houden.

Zij zijn er op hun beurt dan weer om mij, ook mentaal, te ondersteunen. Het is een heel fijn gevoel om me te omringen met zo’n bijzondere familie, die honderd procent achter me staat.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');