Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tranen met tuiten tijdens eerste kampvuur Temptation Island VIPS

Drie van de vier relaties hebben nu al een flinke deuk opgelopen!

Tranen met tuiten tijdens eerste kampvuur Temptation Island VIPS

De sfeer werd beduidelijk minder en de tranen vloeiden rijkelijk... Het moge duidelijk zijn: nu het eerste kampvuur achter de rug is, is Temptation Island VIPS pas écht begonnen!

Vertrouwen

Ondanks het vuurwerk dat de vrouwen vorige week te zien kregen, hadden ze nog steeds het volste vertrouwen in hun mannen. Dat vertrouwen heeft na gisteren inmiddels een flinke deuk opgelopen, en opeens zijn zowel Rosanna als Rowena en Gelina niet meer zo zeker van hun zaak.

Eerste beelden

De dames kregen alle drie niet de allerleukste beelden te zien, en vooral Rosanna en Rowena lijken nu al klaar met hun hubby te zijn. Maar ook voor Gelina was het flink afzien. Zij kreeg voor het eerst te zien dat Stefano en Danique elkaar daadwerkelijk beter kennen dan zij in eerste instantie dacht.

Toch zijn het niet alleen de vrouwen die het zwaar te verduren kregen. Hoewel de sfeer bij de mannen duidelijk beter was, leek Niels toch zwaar teleurgesteld te zijn. Hij zag zijn liefje Rosanna aan een glas champagne nippen, en dat terwijl ze van hem geen druppel alcohol mocht nuttigen.

Alex

Dat hij zelf ondertussen flink de fout in lijkt te gaan met Fabiola, en dat Rosanna die beelden uiteraard onder haar neus geschoven kreeg, leek echter niet in hem op te komen. Rosanna lijkt dan ook helemaal klaar met 'haar' Niels te zijn. En dan is ook Alex 'ik ga vieze dingen doen met je meisje' nog eens onderweg naar de villa... Ai!

We zijn dan ook benieuwd wat het programma volgende week weer voor ons in petto heeft. Eén ding is in ieder geval zeker: de kandidaten krijgen het de komende weken alleen maar zwaarder! To be continued...

Lees ook: Deze Temptation-verleidster verdwijnt achter de tralies

Beeld: Temptation Island VIPS