Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Fred van Leer weigert mee te doen aan Expeditie Robinson, en dit is waarom...

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Rebecca Cabau viert verjaardag in luxe

Nu de zus van Yolanthe aan het daten is met miljardair Marcel Boekhoorn - je weet wel, de steenrijke ex van Hind - werd Rebecca uiteraard getrakteerd op een extravagant feest op Ibiza. En ook Yolanthe was van de partij. Hoewel de twee nog niet zo lang geleden een aantal jaar geen contact meer met elkaar hadden, is het weer helemaal koek en ei tussen de twee. Want ondanks dat Yolanthe een moordend werkschema heeft, liet ze via Instagram weten maar dolgraag even tijd vrij te maken voor haar inmiddels 35-jarige zus. En dus vloog ze tussen alle bedrijven door voor twee dagen naar Ibiza. Lief!

André Hazes tovert slang uit zijn broek

André, wat doe je nu? De zanger is duidelijk niet verlegen om de inhoud van zijn onderbroek te laten zien. Poseerde hij eerst nog een ietwat preuts met een barbecue voor zijn edele delen, mag nu iedereen zien wat André allemaal in huis heeft. Voor de grap dan. André post op Instagram namelijk een kiekje, waarbij er een slang uit zijn broekje komt. We zijn benieuwd waar hij de volgende keer weer mee komt...

Fred van Leer slaat opnieuw Expeditie Robinson af

Hoewel er vele BN'ers zijn die in de rij staan om mee te mogen doen met het populaire RTL-programma, moet de Rotterdamse stylist er toch echt niet aan denken. "Ik ben al vier keer gevraagd, maar ik zou daar nooit aan meedoen." Fred kan er dan ook niet bij dat vele bekenden van hem wél dolgraag mee willen doen. "Ik werk zo hard en dat doe ik niet om op een strand te gaan liggen zonder eten of drinken. Dat lijkt me vreselijk." Het moge duidelijk zijn: Fred zit liever met een fles rosé op Ibiza dan met een portie zee-egels op een onbewoond eiland!

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP