Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fran Drescher doet schokkende onthulling over haar verschijning in The Nanny

Verschrikkelijk!

Fran Drescher doet schokkende onthulling over haar verschijning in The Nanny

Het is alweer 19 jaar geleden dat The Nanny met de allerlaatste aflevering kwam. Toch is Fran Fine, gespeeld door Fran Drescher, nog steeds ongekend populair. Zo was ze niet alleen een geweldige actrice, maar ook een echte fashion icon in de serie. Toch zit er achter dit laatste een verschrikkelijk verhaal.

Verkrachting

Het figuurtje van de actrice was perfect voor designers om hun nieuwste collecties te laten dragen. Maar de reden achter haar slanke figuur was veel minder rooskleurig.

In een interview met The Wing vertelt de actrice openhartig over het gruwelijke gebeuren dat haar is overkomen. "Tien jaar voor The Nanny was ik het slachtoffer van een gewelddadige overval, en ik heb dat toen nog niet echt afgesloten." Fran vertelt vervolgens dat ze tijdens de overval verkracht werd terwijl ze onder schot werd gehouden.

Reboot 'The Nanny'

"Toen ik eenmaal bekend werd en het nieuws uitkwam was ik gelukkig in therapie. Ik hield van mijn werk en het spelen van Fran Fine, ze was altijd grappig en leuk, terwijl mijn eigen leven overhoop lag. Ik denk dat het zeker een aandeel heeft gehad wat betreft mijn magere figuur."

Ook deed de actrice een boekje open over een eventuele reboot. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er sprake zou zijn van een nieuw seizoen waarbij ook Drescher weer van de partij zou zijn. Helaas blijken de geruchten niet te kloppen. "Het is niet waar. Ik zei dat ik en Peter (haar ex-man en tevens co-creator The Nanny met leuke nieuwe dingen bezig waren, maar niet dat er een reboot aan zou komen. Dat kan ook helemaal niet, want ik ben The Nanny niet meer, maar Mrs. Sheffield" aldus Fran. Toch jammer...

Lees ook: Real life: 'Ik werd verkracht door mijn beste vriend'

Bron: Daily Mail Beeld: Getty