Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 4 t/m 10 juli!

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Tot je grote verbazing krijg je geen acute uitslag meer van trouwringen en witte jurken. Je behoefte aan echte intimiteit groeit, zelfs als je het superleuk hebt als single. Het kan best zijn dat er nu iemand in je leven opduikt die wél klopt.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Neemt je lover het je kwalijk als je eens geen zin hebt? Wees gerust, de sterren sturen je binnenkort weer een dosis magische sexkriebels. Tot die tijd moet je partner maar geduldig zijn, en begrip tonen.

RAM 21 maart - 20 april

Staat opeens die ex op wie je zo woedend was voor je neus? Het gebeurt niet voor niets! Vergeef je ex én jezelf de fouten die jullie maakten. En weet dat het nodig was om in je huidige, of volgende, relatie sterker te staan.

STIER 21 april - 21 mei

De hormonen koken bijna over en je bent bijna niet meer bij te houden! Overal spot je leukerds en de verleiding is groot. Als single ga je voor dat goeroe-type van wie je rustig wordt.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

De mussen vallen van het dak, maar jouw persoonlijke ijstijd lijkt aangebroken. Je sfeer is zakelijk en je krijgt op het werk veel voor elkaar. In de slaapkamer daarentegen... Slaap lekker bij, dan heb je weer volop energie als de hittegolf begint.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Huilerig en slachtofferig? Nee, het leven is je niet aan het straffen. Het leert je alleen dat vasthouden soms pijnlijker is dan loslaten. Check dus – wéér – je relatie, werk- en vriendenkring. Van wie krijg je multiple bad vibes? Bewaar afstand.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Je doet er alles aan om je kwetsbaarheden te verbergen. Deze week word je evengoed geraakt, door iemand tegen wie je opkijkt. Je merkt dat je muurtje afbreken je goed doet. Je mag jezelf met al je emoties laten zien.

MAAGD 24 augustus - 22 september

Nadenkend over de afgelopen jaren weet je inmiddels welke weg je wilt bewandelen. Stel hierop strakke prioriteiten en je zult zien dat je er de vruchten van plukt. Aandacht maakt alles mooier en jouw focus is superscherp momenteel.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Ongeduldig rammel je aan de poort. Je bent klaar voor dat nieuwe avontuur, maar iets of iemand is er nog niet helemaal bij. Bedwing je neiging om kortaf te worden en alles te willen regelen en vertrouw op het proces.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Liefdesdilemma’s houden je bezig. Zijn jij en je huidige lover intussen meer maatjes dan geliefden? Is dat wat je wilt voor jezelf? Single Schorpioenen trekken momenteel ook meer vriendschappen aan. Zonder spetterende sex voelt het niet helemaal compleet voor je.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Positief ingesteld als je bent, raak je down van alle narigheid in de wereld. Doe goed op je eigen manier, in je eigen kring. En blokkeer prikkels die je omlaag trekken: het journaal, krantenkoppen en social media.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Klaarstaan voor anderen is mooi. Het is even schrikken als het plots over jóú gaat. Gezond egoïsme is nu goed voor je. Doe iets leuks; iets wat je jezelf al tijden misgunde. Laat je niet weerhouden als niemand wil meedoen.