Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Grazia's horoscoop

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 19 t/m 1 januari!

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt deze weken. Dat geldt niet alleen voor materie, maar ook voor aandacht. Probeer je tijdens gesprekken helemaal op de ander te richten, want die is de ster in jouw show!

VISSEN 20 februari - 20 maart

Even niets moeten, maar helemaal opgaan in de sfeer – je was eraan toe. Word je uitgenodigd voor een feestelijke borrel? Check of je niet blijer wordt van je allerfoutste rendier-onesie en dat spannende boek.

RAM 21 maart - 20 april

Roept iedereen direct ‘ja!’ op jouw uitnodiging? Regel dan meteen dat bruisende feestje dat je in je hoofd hebt. De kans is groot dat je ’s ochtends eitjes moet bakken voor de gasten die onverwacht blijven slapen.

STIER 21 april - 21 mei

Rustige dagen geven je de kans om je strategie voor het komende jaar te bepalen. Waarvan wil je meer, en waarvan minder? En hoe krijg je dat voor elkaar? Aan jezelf denken is niet egoïstisch, al vatten sommige mensen dat wel zo op.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Fysiek ben je nu op je best, credits voor die stok achter de deur in de vorm van die coach die je hebt geregeld. Met je killerbody steel je de show op feestjes en scoor je veel begerige blikken. Heb je al een lover? Laat je niet gek maken.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Omdat je je snel en innig hecht, valt afscheid jou zwaar. Het kan gaan om een huisdier, geliefde of familielid. Treuren is goed, laat je tranen lopen. En geniet vervolgens van alle warme armen die jou opvangen. Je hebt veel vrienden.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Je steekt je mening niet onder stoelen of banken en dat betekent: tegengas. Probeer tijdens feestelijkheden minder uitgesproken te zijn en meer te luisteren. Dat levert je een speciale nieuwe bewonderaar op. Niet verprutsen nu!

MAAGD - 24 augustus - 22 september

Onstabiele relaties, onstabiele financiën? Aan jouw geploeter komt rond de feestdagen een einde. Je kunt je overgeven aan een nieuw (liefdes)avontuur. Happy beginnings en happy endings staan in jouw sterren. Wat er tussenin zit, is wat jij er zelf van maakt.WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Dromen en verlangens, er zijn er nog een paar onvervuld. Gaat het om hartszaken, laat je lover dan de eerste stappen zetten en maak het hem niet te gemakkelijk. Laat je eerst door hem/haar verleiden voordat je je warmte geeft.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Etentje hier, nieuwe outfit daar, cadeautjes voor iedereen en die workshop doe je er ook nog bij. Je bent blij, maar jaloerse reacties steken. Neem regelmatig de tijd voor voetmassages, zodat je met beide benen op de vloer blijft staan.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Je surft op een hoge golf en zit goed in je vel. Overdrijf het niet op lekker eet- en drinkgebied; wat je er niet aan eet, hoeft er in januari ook niet af. Kriebelt er een babyverlangen? Dit is misschien wel het juiste moment.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Dubbelcheck die heldere oogopslag in de spiegel. Jij hebt dit jaar veel geleerd op gezondheidsgebied en wisselt je menu vaker af met groenten in allerlei kleuren. Zelfs tijdens mjammie-kerstdiners toon jij keurig discipline. Beloon jezelf!

LEEUW 23 juli - 23 augustus

​​​​​​​Je steekt je mening niet onder stoelen of banken en dat betekent: tegengas. Probeer tijdens feestelijkheden minder uitgesproken te zijn en meer te luisteren. Dat levert je een speciale nieuwe bewonderaar op. Niet verprutsen nu!