Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 27 maart t/m 2 april!

Waterman 21 januari – 19 februari

Teleurstelling maakt je narrig, iemand valt voor jou keihard door de mand. Wees niet te lang boos, ook jouw lievelingsmensen maken nu eenmaal fouten. Herpak jezelf door je gevoelens eerlijk te delen. Tegenspraak? Blijf glimlachend bij het gemaakte punt en erken andermans speelruimte.

Vissen 20 februari – 20 maart

Waar licht is, volgt ook schaduw. Zijn je verwachtingen van anderen wat te hoog gespannen? Ze worden nu gereset. Dat veroorzaakt wat pijnlijke momenten. Blijf er niet te lang bij stil staan en concentreer je liever op de romantische vonken om je heen.

Ram 21 maart – 20 april

Tegenstrijdige gevoelens spelen verstoppertje met je. Er is iemand die jou heel graag vaker om zich heen heeft. Ondanks je verlangen naar verkering, geeft gebonden-zijn je ook de kriebels. Praat eens over die vrijheidsdrang, misschien vinden jullie een sexy sluiproute.

Stier 21 april – 21 mei

Het stof is gedaald en je ziet glashelder wie je kunt vertrouwen. En wie niet. Op je werk helpt je netwerk met een zware klus. Dat komt je prima uit, want je bent toe aan rust en ontspanning.

Tweelingen 22 mei – 21 juni

Verveling maakt dat je niet goed kunt focussen. En van het ene onderwerp naar het andere springen geeft je ook geen voldoening. Pas wat dieper graven ook toe op mensen. Stel vragen die je zelf ook wilt beantwoorden. Gesprekken krijgen dan meer betekenis.

Kreeft 22 juni – 22 juli

Compromissen sluiten in de liefde: jij doet er niet meer aan. Het is aan of uit, knipperlichten ben je beu. Daarmee dwing je eindelijk respect af bij die (potentiële) lover. Deze week kan het dan ook knuffelig warm worden in je bed.

Leeuw 23 juli – 23 augustus

Vermijd deze week aanvaringen en machtsspelletjes met je baas. Soms moet je gewoon doen wat er gevraagd wordt, daar is niks aan te doen. Mensen kunnen op je bouwen. Geniet van die erkenning! Neem je lief ondertussen niet als vanzelfsprekend, dat kan gevaarlijk zijn.

Maagd 24 augustus – 22 september

Die nieuwe lover heeft ook minpuntjes. Stop ze te tellen en richt je op wat je wel aanstaat. Je kritische geest moet het wel kwijt, dus voer ‘klaag-tien-minuten’ in bij een vriendin. Als jij klaar bent, mag zij haar hart luchten.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Check op je werk of je niet te veel tijd verspilt met gedoe over details. Delegeer wat je niet leuk vindt en motiveer anderen met lof. Een-op-een gesprekken werken het beste. Op je moodboard domineert de kleur groen. Dit wil zeggen dat je werkt vanuit je hart.

Schorpioen 23 oktober – 22 november

Voorjaarsmoeheid krijgt vat op je. Let nu extra op je suiker-intake, teveel maakt je nog vermoeider. Heb je zelf geen hond, leen die van de buren voor een sportief ommetje. Of verleid die sofa zittende vriendin tot actie. Struin kletsend het bos door.

Boogschutter 23 november – 21 december

Optimistisch vul jij je agenda met tientallen afspraken en dates. En je strooit met opgeklopte verhalen. Mensen die je kennen prikken er doorheen, maar nieuwelingen? Kook je soepje met een vleug bescheidenheid en een lepeltje zout deze week.

Steenbok 22 december – 20 januari ’s

Ochtends opstaan is nu lastig. Een nieuwe – of oude opflakkerende – vlam houdt single steenbokken wakker. Het is niet je stijl en toch geniet je ervan. Oogjes twinkelen, lachrimpels staan je goed. Die slaap haal je later deze maand weer in.

Tekst: Viola Robbemondt