Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 13 t/m 17 augustus.

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Wanneer jij en je lief veel samen zijn, gaat het er niet altijd even gezellig aan toe. De irritaties steken deze week regelmatig de kop op. Trek je af en toe terug en onderneem ook een keer iets alleen, dat heb je gewoon nodig.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Je bent de komende dagen in een gulle stemming. Helaas laat je banksaldo geen extravagante uitgaven toe, waardoor je op moet letten. Toch mag dat de pret niet drukken. Wees creatief en maak het op een goedkopere manier tof voor jezelf.

RAM 21 maart - 20 april

Dit is een ideale week om te chillen. Voor serieuze zaken of verplichtingen is het nu minder geschikt, je weet daar de motivatie niet voor op te brengen. Staat er een werkweek op het programma, dan zal je toch je zelfdiscipline aan moeten spreken.

STIER 21 april - 21 mei

Ben je met lief op vakantie, dan botert het niet zo tussen jullie. Jij wilt dit, je partner vindt dat en dit bevordert niet bepaald de sfeer. Zet je koppigheid aan de kant en sluit hier en daar een compromis, dan wordt het alsnog gezellig.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Heb je nog geen vakantie gehad, dan snak je daar nu naar! Je bent helemaal toe aan een fikse dosis zon, zee en strand. Zit het er al op voor jou, dan is het zaak dat je nog even in die vakantiemodus blijft. Geniet lekker na.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Je budget gaat er deze week hard doorheen. Het is dus zaak dat je een beetje oplet. Struin liever niet te veel langs brocantemarktjes of hippe shops en zak niet te vaak door op een zonnig terras, ook al is het nog zo verleidelijk.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Dit wordt een drukke week, zeker als je gewoon aan het werk bent. Gelukkig kun je aan toffe projecten werken en heb je interessante gesprekken en ontmoetingen. Je lijdt er dus niet onder. Ben je single, dan hangt er een spannende ontmoeting in de lucht.

MAAGD 24 augustus - 22 september

Je energielevel bereikt deze week een historisch dieptepunt. Je hebt de lat de laatste tijd zo hoog gelegd, dat je daar nu de consequenties van ervaart. Wees voor de verandering eens lief voor jezelf. Verwen jezelf bijvoorbeeld met iets wat je ontspant.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Vooral met vriendinnen of collega’s heb je een topweek. Er valt veel te lachen en te delen met elkaar, oude herinneringen en anekdotes worden hartstochtelijk opgehaald. Je werk komt even op de laatste plaats, maar dat kan nu niet zo veel kwaad.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Je kunt deze week te maken krijgen met allerlei liefdesperikelen. Of je nu een vaste lover hebt, sinds kort aan het daten bent of pas een summer love hebt versierd. Het wil nu gewoon even niet. Liefdesplaneet Venus ligt dwars.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Als ondernemend type is stilzitten nu geen optie. Je wilt mountainbiken, raften, wandelen of bergbeklimmen. Lekker het avontuur opzoeken, het liefst met je lover. Gelukkig beloven de planeten een week waarin je wat dat betreft je hart op kunt halen.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Of je nu (al) vakantie hebt of niet, je houdt je graag aan je planning, je wilt niets aan het toeval overlaten. Je lief wordt er stapelgek van. Durf spontaner te zijn en laat de dingen over je heen komen. Het zal je ver-rassen wat er dan gebeurt.