Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 11 t/m 24 juli!

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Je scoort punten bij je baas en kunt wat jaloerse reacties verwachten. Leid de aandacht van jezelf af en zet een collega in het zonnetje. Dan zwijgen boze tongen snel. Stoer doen is nu niet handig; wees soft en houd je hart open.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Een praktische, logische aanpak is nu niet je ding. Bewaar dit voor zover mogelijk voor later. Je gezondheid kan opspelen, vooral als je te veel of te snel eet. Surfend op het net ontdek je een natuurlijk geneesmiddel voor een chronisch kwaaltje. Top!

RAM 21 maart - 20 april

Je vechtlust en dadendrang zijn legendarisch, maar dwing je lief niet om mee te doen. Niet iedereen heeft zo veel energie als jij. Een vriendin geeft je advies over hartzaken. Luister in ieder geval met een open mind. Zit er waarheid in?

STIER 21 april - 21 mei

Stop even en laat je gedachten gaan over waarom je eigenlijk constant zo hard werkt. Besef dat je ook de moeite waard bent als je gewoon aanwezig bent. Niet overtuigd? Vraag het maar aan je vrienden.

TWEELINGEN 22 mei - 21juni

Als sociale vlinder vind je het soms lastig om de kudde niet te volgen. Je hoeft geen excuses te verzinnen, je weet donders goed wat je wilt. Ga recht op je doel af, dan ontdek je iets moois over jezelf.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Trekken aan een dood paard: dat moet je nu echt afleren. De meeste mensen begrijpen je goede intenties, maar iemand helpen die niet geholpen wil worden is tijdverspilling. Steek de energie liever in het verwennen van jezelf. Koken maakt je blij.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Je merkt dat het best oké voelt om niet constant alle aandacht te krijgen. Deze week toon je jouw romantische kant en geef je iets moois aan je lief. Heb je het zelf gemaakt? Prachtig, maar wees er dan wel bescheiden over.

MAAGD 24 augustus - 22 september

Single? Je hebt de lovers voor het uitzoeken. Je draagt een roze bril, maar houdt ook die met donkere glazen in de aanslag, want iedereen heeft minpunten. Trek je niets aan van wat anderen van die kritische jij vinden. Jij bent goed zoals je bent.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Vakantie? Je hoofd zit vol met werk perikelen van collega’s. Laat je tablet en werkmobiel thuis en geef je over aan het zalige nietsdoen. Je mag veel vaker je hart volgen. Thuis stort je je op de tuin en de inrichting. Het wordt mooi.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Motivatieproblemen heb jij bepaald niet. Het gaat lekker op je werk en je gaat er helemaal in op. Let wel op dat het geen vlucht is uit je persoonlijke leven. Want daar rommelt het nodige dat je misschien niet onder ogen wilt zien.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Zelfs van mensen van wie jij spontaan uitslag krijgt, kun je leren. In ieder geval hoe je het niet wil. Stel vragen, wees open en bekijk alles ook van de andere kant. Dan verbaas jij je deze week over hoe ruimdenkend je bent.

STEENBOK 22 december - 20 januari

In je familie kan een naar geheim aan het licht komen. Kun jij je oordeel over diegene uitstellen? Deze week daagt je uit om je in te leven. Pieker er niet over, maar vraag je af: hoe zou jij met zo’n situatie omgaan?