Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Timtation na één dag weer vrijgezel

Het zit de bad boy uit Aalst niet mee. Na een dag hotel de botel te zijn geweest op de Vlaamse schone Dorien én het Facebook-official te hebben gemaakt, is Tim alweer terug bij af en leidt hij het vrijgezellenbestaan. Zowel uit een statement van zijn management als zijn relatiestatus op Facebook blijkt dat Tim optimaal geniet van het leven als vrijgezel en er van een relatie geen sprake is. Nog steeds geen huisje, tuintje, kindje voor Tim dus.

Winnares Miss Nederland 2018 juist blij met bikinironde

De winnares van vorig jaar, Nicky Opheij, mocht gisteren het stokje overdragen aan Rahima Dirkse. Zij werd gisteren bekroond tot Miss Nederland 2018, en mag ons land vertegenwoordigen bij de Miss Universe-verkiezing. In tegenstelling tot Amerika en inmiddels veel andere landen, moesten de Nederlandse dames gisteren nog wel in hun bikini over de catwalk paraderen. Hiermee werd zelfs geopend. Al vond Rahima het allesbehalve erg. "Het gaf ons zoveel kracht door zo op te komen en om zo'n routine te doen wat ons doet bevrijden van al het stigma. We zijn natuurlijk allemaal vrouwen en hebben ieder zo ons eigen lichaam. En om dat juist op zo'n manier te mogen laten zien is gewoon heel tof." Gesproken als een echte Miss, Rahima!

Vriendin neemt Michael van der Plas flink in de zeik

Qua humor heeft Michael het met Naomi in ieder geval getroffen. Wanneer de blondine voor haar hubby een eitje staat te koken, probeert ze hem flink in de maling te nemen. Michael is alleen niet op zijn achterhoofd gevallen en heeft al gauw door dat hij in het ootje wordt genomen. Naomi zelf komt vervolgens niet meer bij van het lachen, maar dat lief bedoelde eitje: die hoeft Michael inmiddels niet meer. Hilarisch!

Bron: Show, Telegraaf, Beautify Beeld: Instagram, Facebook, Temptation Island