Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Johnny de Mol geeft jawoord in het buitenland

De presentator en zijn verloofde Anouk van Schie zijn niet van plan om in Nederland te trouwen. Hoewel ze niets over de aanstaande bruiloft willen verklappen, laat Johnny wel los wanneer en waar het (of beter gezegd waar-ie niet) gaat plaatsvinden. "Het is ergens volgend jaar en in ieder geval niet in Nederland."

Michael van der Plas brengt bezoekje aan plastisch chirurg

Al het gedoe rondom Barbie is Michael niet in de koude kleren gaan zitten. De realityster reed afgelopen dinsdag vanuit Spanje naar Nederland om de zorg voor de kinderen op te nemen nadat Barbie opnieuw werd opgenomen in het ziekenhuis. De vermoeidheid is naar eigen zeggen van hem af te lezen en dus is het tussen de bedrijven door hoog tijd voor een bezoekje aan Diana Gabriels. "Even een kleine update. Ik ben gebroken, ik ben moe. En ik denk dat het weer de hoogste tijd is om even naar Diana te gaan. We gaan even wat prikjes nemen. Ik schaam me daar helemaal niet voor, iedereen mag dat weten. Als je ergens mee zit, moet je dat vooral doen.”

Glennis Grace loopt voormalig president van Amerika tegen het lijf

Tijdens een wandelingetje door de Amsterdamse Jordaan kwam Glennis Grace donderdag de voormalig Amerikaanse president Bill Clinton tegen. Dat schrijft de zangeres op haar Instagram. Ze ging meteen op de foto met de man van Hillary. Clinton is in Amsterdam voor AIDS2018, de 22ste internationale conferentie over aids. Iemand uit zijn entourage herkende Glennis van haar auditie in America's Got Talent en stelde de twee aan elkaar voor, vertelt de Amsterdamse.

Glennis was niet heel blij met haar uiterlijk op dat moment, maar wilde de kans zich te vereeuwigen met Clinton toch niet aan zich voorbij laten gaan, zo laat ze weten. "Mijn haar ziet er niet uit en mijn styling was maar oké, maar dat maakt me niet uit. Ik vind Bill leuk en hij was ontzettend aardig tegen me." Ze sluit haar bericht af met "oké doei!!! Oké Bye". Het is niet helemaal duidelijk of ze daarmee bedoelt dat haar gesprek met de 42e president van de VS ook zo eindigde.

Bron: Weekend, Panorama Beeld: Instagram, ANP