Temptations Dorien klapt uit de school over Niels

Ahhh!
Temptations Dorien klapt uit de school over Niels

In de nieuwste aflevering van Juicy Stories doet een aantal Temptation-sterren een boekje open over Niels. De verleiders uit Temptation Island VIPS hebben er totaal geen moeite mee wel héél eerlijk te zijn over de realityster die vooral bekend staat om zijn extreem witte tanden.

Arme Niels

Hoewel Niels de buitenwereld laat denken dat hij totaal geen gevoelens meer heeft voor Rosanna, zou dit volgens Dorien nog wel het geval zijn. In Juicy Stories worden er nooit eerder vertoonde fragmenten getoond aan de verleiders, waar zij iets over mogen zeggen. Zo ook dit keer.

"Hoe vaak hebben wij wel niet zijn brokken op moeten rapen? Hij was vooral de eerste week heel erg emotioneel en veel aan het huilen, veel aan het praten", vertelt de verleidster in de video. "Hij was het programma de schuld aan het geven en vooral ook Rosanna ontzien van wat ze gedaan heeft."

Lees ook: OMG! Oude foto van Temptations Niels opgedoken

Bron: Juicy Stories Beeld: Temptation Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3004e454020', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });