Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 1 t/m 7 augustus!

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Jij vindt het stiekem heel grappig om weerstand te leveren. Zegt iemand blauw, dan moet jij gewoon kwijt dat het rood is. Bespaar anderen, vooral je lover, je grappig bedoelde gesar. Harmonie is ook weleens lekker.

VISSEN 20 februari - 20 maart

De juiste golf verschijnt en jij kunt erop surfen. Luister eens niet naar dat angstige stemmetje in je hoofd en spring er vol in. Dit is de week van de energie en vooral je liefdesleven profiteert. Ga voor die rare nerd!

RAM 21 maart - 20 april

Je voelt je als een geldmagneet. Uit alle hoeken komt winst op je af. Misschien vind je een sponsor, krijg je een onverwachte bonus of extra geld via familie. Doe geen impulsaankopen, denk bescheiden en spaar wat voor slechte tijden.

STIER 21 april - 21 mei

Je manier van leven houdt je bezig. Ben je er nog wel blij mee? Jij staat twijfelend voor de keuze: ga je links- of rechtsom? Een andere route nemen voelt eng, maar dat is juist goed. De uitdaging brengt frisse moed.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Steeds vaker merk je dat er heel lieve helpers op je pad komen. Of het nu een nieuwe collega is die je werk uit handen neemt, of een nanny die meer kan dan alleen oppassen. Je kunt nu wat me-time inplannen.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Twijfel je aan je relatie? Er een punt achter zetten zal pijnlijk zijn. Maar blijven is waarschijnlijk erger. Wees dapper en weet – ook als single – dat liefdesplaneet Venus gunstig staat. Je hart is klaar voor een nieuw begin.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Wees niet te snel tevreden als het om je huis gaat. Je ideaal is in zicht, maar heeft nog een extraatje nodig. Denk groot, ook als het om financiën gaat. Spreek je familie aan op dat spaarpotje waar jouw naam op staat.

MAAGD 24 augustus - 22 september

Pak je portfolio en parkeer je bescheidenheid even in de koelkast. Laat zien wat je kunt en de juiste mensen springen erop in. Krijg je iets vaags of een keihard ‘nee’ terug? Er zal een andere deur – van een kamer die beter bij je past – openen.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Iemand van wie je houdt heet hulp nodig en jij kunt diegene een extra shotje moed geven. Het voelt goed om de weldoener te spelen, ook al moet je wat gezeur aanhoren. Je leert om je woorden diplomatiek te verpakken.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Enthousiast stort je je op een nieuwe uitdaging waarbij je je talenten kunt ontwikkelen. Vooral op het gebied van communicatie steek je veel op. Small talk tijdens de lunchpauze of diepe gesprekken bij kaarslicht: jij vindt nu feilloos de juiste woorden.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Nieuwe en oude wonden helen nu vlot en je voelt je krachtig. Je durft zelfs je eigen gedrag kritisch te bekijken en dat is nieuw voor je. Sla jezelf op de schouder, maar krijg geen kapsones. Je bent nooit uitgeleerd.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Een kennis wordt opeens belangrijk. Diegene zegt iets waardoor je een heel andere kijk op iets krijgt. Om je geluksgevoel te vergroten, druk je regelmatig je out-of-office-knop in. Oude vrienden geven inspiratie.