Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OG3NE reageert op ophef rondom nieuwe liefde vader

De meiden zijn het zat

OG3NE reageert op ophef rondom nieuwe liefde vader

Er is veel ophef ontstaan over Ricardo Vol, de vader van de zangeressen van OG3NE, en zijn nieuwe liefje Janine Aarts. De twee schelen maar liefst 35 jaar en ze blijkt ook nog eens grote fan van de meidengroep te zijn. Zijn dochters hebben genoeg van de negatieve reacties.

Grote steun

Eerder liet de meidengroep al weten erg blij te zijn dat hun vader weer gelukkig in de liefde is. "Het doet ons enorm goed om mee te maken dat papa weer wat blijdschap vindt. Het helpt als je iemand hebt die voor je klaar staat en je weer een beetje het geluk laat voelen." Ook lieten ze weten dat Janine een grote steun voor hun vader is, die een jaar geleden afscheid moest nemen van hun moeder. "Dat is iets wat je als dochters natuurlijk het allerliefste wil."

Reacties OG3NE

Helaas vonden sommigen het alsnog nodig om ondanks dit lieve bericht alsnog te strooien met negatief gedoe. En dat pikken de meiden niet. Zo postte oudste dochter Lisa gisteren al een foto met daarbij de tekst: "Ik denk aan mijn motto: behandel anderen zoals je zelf ook graag behandeld wil worden." Ook zusje Amy haalt vandaag uit naar alle criticizers. "Let love rule", aldus Amy bij een kiekje van zichzelf en haar liefje Stan.

Lees ook: OG3NE klapt uit de school over 35 jaar jongere vriendin vader

❤️Let Love rule❤️

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

Bron: AD Beeld: Instagram, ANP