Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Fred van Leer last van sluimerende burn-out

Fred van Leer kan beter nee zeggen sinds hij last heeft van een sluimerende burn-out. Ook neemt de tv-stylist, die vanaf dinsdag te zien is in een nieuw seizoen Say Yes To The Dress op TLC, bewust langer vrij. "Ik vind het moeilijk, maar het moet. Van mezelf, maar ook van mijn psycholoog", zegt Fred in het AD. Hij werd naar eigen zeggen regelmatig "jankend wakker", maar nu gaat het een stuk beter met hem. "Wat ik ook heb geleerd, is om beter nee te zeggen. Ze vragen me voor de gekste dingen. Zo ben ik al vier keer benaderd voor Expeditie Robinson. Maar no way dat ik een maand zonder vreten op zo'n eiland ga zitten. Ik zit liever lekker thuis. Daar ben ik het gelukkigst."

Monica Geuze deelt ultieme tip om snel gewicht te verliezen

En daarvoor hoef je dus niet urenlang jezelf in het zweet te werken in de gym of de hele dag door op een paar stokjes selderij te knagen. Nee, de tip van de vlogster is véél makkelijker, namelijk: kwak gewoon een paar takjes koriander op je eten en je wordt binnen no time slank. Of in Monica's woorden: "Gooi op al je eten koriander en je vreet niks meer." Toch geldt haar 'slankmaaktip' lang niet voor iedereen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat slechts 4 tot 14 procent de welbekende zeepachtige nasmaak aan koriander overhoudt. Hmmm, toch maar de sportschool induiken dan?

Michael zet liefdestattoo voor Naomi

De realityster heeft zijn liefde voor zijn meisje laten vereeuwigen op zijn lichaam met een opvallende tattoo. Op zijn hand prijken nu de heldere lauwe ogen van de blondine, die de tatoeage een enorme eer vindt. "Wanneer je man zoiets voor je doet", schrijft ze bij het kiekje. Het moge duidelijk zijn: Michael is stapelgek op zijn Naomi.

Bron: Beau Monde, RTL Beeld: Instagram, ANP