Vriend Barbie klapt uit de school

En da's niet niks

Lees ook

Waar de meeste kersverse stelletjes op een grote roze wolk zitten, was het prille liefdesgeluk van Jeffrey Lake en Barbie juist enorm emotioneel. De dj schoof gisteren aan bij Shownieuws om zijn verhaal te doen.

Vier maanden

Jeffrey moest deze week voor lange tijd afscheid nemen van zijn liefje, aangezien Barbie voor maar liefst 16 weken naar een afkickkliniek in Schotland vertrekt. "Normaal gesproken ga je vooral in het begin van een relatie leuke dingen met elkaar doen, dus dat we nu vier maanden zonder elkaar moeten is niet niks."

Nog één kans

Hoewel de realityster zelf al een keer haar verhaal deed aan het showbizzprogramma, heeft nu ook haar liefje het één en ander te vertellen terwijl-ie aan de desk staat. "Ze zit nu natuurlijk in Schotland en daar ben ik heel trots op. Ik heb het voor elkaar kunnen krijgen met de verzekering dat ze daar naartoe kon. Laten we voorop stellen dat ze natuurlijk al jarenlang een probleem heeft. Niet alleen een verslaving maar ook gewoon dingen die ze moet verwerken qua trauma's. Daar gaat ze nu hard aan werken en krijgt ze ook de juiste hulp voor. Ze krijgt eigenlijk nog één kans en dat is voor haar kinderen."

Ook ex-manager en huidig woordvoerder van Michael, Jake Hampel, wil ook nog even zijn verhaal doen over de kinderen. "Met de kinderen gaat het goed. Natuurlijk zijn ze verdrietig, hebben ze vragen. Maar gelukkig weet Michael dat heel goed te omzeilen. Dat mama even beter moet worden en aan zichzelf aan het werken is."

Het hele interview met Jeffrey zie je hieronder.

Lees ook: Barbie spreekt voor het eerst na derde zelfmoordpoging

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook