Grazia’s weekendtips

Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er onder andere te doen in het weekend van 8 en 9 september.

MOAM en vijftig jonge creatievelingen zetten Paradiso op zijn kop

MOAM selecteerde 25 jonge kunstenaars die allen kunst hebben gemaakt, geïnspireerd op de iconische poptempel. Zij krijgen de mogelijkheid om in complete vrijheid hun kunst te creëren. Hun unieke werken zullen 24 uur tentoongesteld worden in Paradiso. Naast deze multidisciplinaire expo, zullen nóg 25 andere creatieven live performances tonen. Daarnaast host MOAM verschillende talks, met onder andere Emma Wortelboer, Nellie Benner en Rens Polman, de directeur van Paradiso en vele anderen. Ook zijn er performances door ROTOR, Synem Kavus en Moreno Perna. De avond wordt afgesloten met een feest tot in de vroege morgen, met DJ’s als Tienson, Drksnghtcollective en Bella van Buren tot VJ’s als Bent van de Berg en Glitterstudio. Kortom: een feestje dat jij absoluut niet mag missen!

Waar: Paradiso Amsterdam
Wanneer: 13 september

Slapen in het Room Mate Bruno Hotel in Rotterdam

Heeft je garderobe een upgrade nodig? Heb je zin om de bloemetjes eens flink buiten te zetten tijdens het stappen of wil je juist lekker cultuur snuiven? Dan ben je in Rotterdam aan het juiste adres. Hier kun je namelijk alles doen waar je maar zin in hebt. Natuurlijk is het zonde om 's avonds weer terug naar huis te keren en is het veel leuker om ook de nacht hier door te brengen. En waar doe je dat nu beter dan het pas geopende hotel van de bekende keten Room Mate Hotels. Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. Wat wil je nog meer?

Waar: Wilhelminakade 52, Rotterdam

Wanneer: Iedere dag geopend

Ga los met o.a. Lil' Kleine, Ronnie Flex, Kraantje Pappie en BLØF tijdens Appelpop 2018

Zin om dit weekend de populairste artiesten du moment te zien spelen? Kom dan dit weekend naar Tiel. Daar vindt dit weekend namelijk het jaarlijkse evenement 'Appelpop' plaats, waarbij je kunt genieten van de meest populaire artiesten. Gratis en voor niks, welteverstaan. Het festival is na al die jaren nog steeds gratis, waardoor het ook nog eens scheelt in de portemonnee. Wij weten wel waar wij dit weekend te vinden zijn!

Waar: Tiel (Gelderland)

Wanneer: 7 en 8 september

Rooftop Lounge van MegaStores nieuwe hotspot in Den Haag

De hele maand september kun je bij de MegaStores in Den Haag terecht in de Rooftop Lounge voor een zalige nazomer. Op het parkeerdek is voor bezoekers elke zaterdag en zondag een speciaal ingericht dakterras geopend waar je gratis kunt genieten van muziek, mocktails en ‘n adembenemend uitzicht over de stad. Elke zaterdag en zondag in september is het publiek tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom om, na het shoppen, heerlijk te relaxen in de MegaStores Rooftop Lounge. Ontdek het unieke uitzicht over Den Haag, neem een lekker gratis alcoholvrij drankje en geniet van de relaxte sfeer. In de 150m2 lounge area vind je een gezellige containerbar, decoratieve planten, sfeervolle lampjes en relaxt meubilair zoals strandstoelen en picknicktafels om te chillen. Je vindt de Rooftop Lounge op het parkeerdek van de derde etage.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook