doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: Single white female

Sylvie over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: Single white female

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Comeback

Terwijl mijn privéleven weer eens leek op een slechte versie van Single White Female, liep het op professioneel vlak helemaal top. De opnames van Das Supertalent, waaraan ik drie weken lang non-stop heb gewerkt in Bremen, zijn net achter de rug.

Dat was vrij intensief, maar ik heb met volle teugen genoten van mijn comeback. De eerste draaidag had ik tranen in mijn ogen en een throwback-gevoel: ongelooflijk, zit ik hier gewoon weer.

Ander mens

Allerlei herinneringen uit die tijd kwamen terug: van de kanker die ik heb gehad, tot aan mijn samenwerking met mede-juryleden Bruce en Dieter. Het leek alsof ik terug in de tijd werd geworpen, maar tegelijkertijd ben ik een ander mens.

Destijds was ik net moeder geworden, inmiddels is Damian bijna twaalf. Het gekke is dat ik door de jaren heen steeds emotioneler ben geworden. Bij elk kind dat de bühne op kwam, moest ik bijna huilen.

Ik wil niet zeggen dat het tien jaar geleden meer langs me heen ging, maar we zijn wel een aantal levenslessen verder.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');