Zien: Prins Harry wordt belachelijk gemaakt door halfzus Meghan

Samantha Markle slaat weer toe...

Lees ook

Samantha Markle is the gift that keeps on giving. Dit keer heeft ze weer toegeslagen en noemt ze prins Harry een hamster. Op zijn 34ste verjaardag nog wel.

'Duchass'

De Britse koninklijke halfzus van Meghan Markle plaatste een afbeelding van een oranje hamster in een taart. "Fijne verjaardag, Harry!". Maar goed, misschien moeten we Samantha inmiddels wel met een korreltje zout nemen. Ze noemde Meghan eerder al een 'duchass' en ging zelfs zo ver dat ze Meghans moeder Doria Ragland beschuldigde van het roken van marihuana.

Lees ook: 'Meghan Markle liegt de hele boel bij elkaar'

Slecht licht

Samantha heeft de smaak 'goed te pakken', iedere dag weet ze ons te verbazen met haar uitspraken. Maar zet zichzelf daardoor wel in een slecht licht. Dit lijkt haar allemaal niks uit te maken. De entertainment website The Blast heeft enkele e-mails in handen gekregen waarin staat wat Samantha vraagt als je haar wil interviewen. De website heeft het email-verkeer tussen Samantha en The Domenick Nati Show, een Amerikaans radioprogramma, gepubliceerd. Hierin staat dat de halfzus vooraf een vergoeding eist 'om zeker te weten dat ze niet voor gek gezet wordt door een of andere lomperik'. Samantha wil van alles kwijt, maar vraagt daar wel 1300 euro voor.

Niet gek dus, dat Sammy nu losgaat op sociale media…

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook