Vriend Barbie laat weten hoe het in rehab gaat

Gelukkig maar!

Lees ook

Samantha de Jong, ook wel bekend als realityster Barbie, maakte onlangs een heftige periode mee. Momenteel zit ze in een kliniek in Schotland; tijd voor een update.

Zelfmoordpogingen

In de dramatische afgelopen maanden deed de realityster meerdere zelfmoordpogingen, werden haar kinderen uit huis gehaald en bleek ze een drugsprobleem te hebben. Inmiddels is het een maand geleden dat ze naar een kliniek in Schotland vertrok; haar laatste hoop.

Jeffrey vertelt aan Shownieuws dat het goed met haar gaat. "Ze vermaakt zich tijdens de behandelingen die ze daar krijgt. Ik merk aan haar dat het heel goed met haar gaat. Het is aan haar om orde aan te brengen in haar leven. Ze moet weer op een normale manier meedraaien met de samenleving."

Lees ook: 'Barbie is gedrogeerd door twee mannen'

Voorlopig nog in Schotland

Fijn om te horen dat het goed gaat met Samantha, maar dat betekent niet dat ze weer snel naar Nederland komt. Ze zit waarschijnlijk nog de volledige 16 weken uit in de kliniek. Pas in december zou ze dan terugkeren naar huis. Vriend Jeffrey heeft het er maar moeilijk mee, laat hij weten.

Kinderen

De kinderen van Samantha en Michael verblijven bij hun vader. Op 2 juli 2018 wees de rechter Angelina (6) en Milano (3) voorlopig aan hem toe. Op dit moment woont Michael in Nederland, zodat de kinderen in Scheveningen naar school kunnen blijven gaan. Eerder verhuisde hij naar Spanje.

Lees ook: Barbie laat voor het eerst na derde zelfmoordpoging van zich horen

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook