Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Jersey Shore-ster JWoww gaat scheiden

Het huwelijk van JWoww en Roger Mathews is na drie jaar huwelijk gestrand. De realityster vroeg eerder deze maand een scheiding aan. Volgens New York Post geeft de 32-jarige, die eigenlijk Jenni Farley heet, in de papieren aan dat het al langer rommelt tussen haar en Roger. De afgelopen maanden zou de relatie zo achteruit zijn gegaan, dat ze geen hoop meer heeft op een verzoening. De twee kregen in 2014 een dochter, Meilani. Tijdens hun huwelijksplechtigheid anderhalf jaar later maakte het stel bekend een tweede kind te verwachten. Zoon Greyson werd in 2016 geboren.

Nicolette Kluijver denkt niet dat Expeditie Robinson Gouden Televizier-Ring wint

De presentatrice aat ervan uit dat Expeditie Robinson ook dit jaar weer naast de felbegeerde Gouden Televizier-Ring grijpt. Nicolette denkt dat het avonturenprogramma niet opgewassen is tegen concurrenten De Luizenmoeder en Beau Five Days Inside. "Ik ga voor de vorm een speech schrijven, maar ik denk niet dat we gaan winnen. Het is wel heel leuk dat we genomineerd zijn", aldus Nicolette in RTL Boulevard. Robinson is voor de vierde keer genomineerd. In 2004, 2015 en 2017 werd de Ring niet gewonnen. Toch voelt het niet als routine, vindt Nicolette. "Het is een hele eer weer."

Kraantje Pappie ontvangt dubbel platina voor single

Kraantje Pappie heeft vrijdag dubbel platina ontvangen voor zijn single Lil Craney. De Groninger rapper kreeg zijn onderscheiding tijdens een interview op Radio 1. Platina betekent dat er nu al 160.000 exemplaren van de plaat zijn verkocht. Lil Craney staat ook op het nieuwe album Daddy, dat vrijdag is uitgekomen. De langverwachte opvolger van het bekroonde Crane III uit 2016 werd zonder publiciteit gelanceerd. Alex van der Zouwen, zoals de artiest in het dagelijks leven heet, doet namelijk nauwelijks interviews.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty