Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Heerlijk, toch?

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

1. Nicolette Kluijver is dankbaar op haar verjaardag

Vandaag vierde Nicolette Kluijver haar 34e verjaardag. En tijdens deze leuke dag stond ze ook stil bij haar ziekte van bijna 1,5 jaar geleden. "1,5 jaar geleden had ik longkanker en wist ik niet of ik het zou overleven", schrijft Kluijver op Instagram bij een oude ziekenhuisfoto. "Daarom is vandaag heel bijzonder. Ik mag vandaag 34 jaar worden. Ik ben zo dankbaar. Het is feest."

2. Hoera! Chantal haar lieve Bobby is alweer 6 maanden

En daarom deelt Chantal weer en te zoete foto van haar kleine. Onder de Instagram-foto schrijft ze: "Goedemorgen! Deze kleine, bijna altijd lachende Bobby is vandaag zes maanden oud. Stop de tijd, alsjeblieft.’ En dat vinden wij ook. Want we willen nog heel lang genieten van al die schattige babyfoto's van Bobby!

3. Jim Bakkum lacht om eigen valse noot!

Gisteren was de zanger te gast bij RTL Late Night met Twan Huys en daar gaf hij een optreden die niet loepzuiver was. Tegen het einde van het nummer zong hij enkele noten vals en gelukkig is Jim zich daar erg bewust van. "Ik had een ontzettend droge keel voordat ik moest zingen. En ík zou ík niet zijn (mijn trouwe volgers weten dat ik mijn zang-fails graag deel) als ik het heerlijke overslagje niet zou delen. Dus alle ramptoeristen, geniet… Het was de emotie,’ sluit hij grappend af.

Bron: Shownieuws, Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook