Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Justin en Hailey toch wel getrouwd'

ustin Bieber en Hailey Baldwin zijn toch vorige maand getrouwd in het gemeentehuis van New York, en hebben daarbij geen huwelijkse voorwaarden vastgesteld. Dat meldt TMZ. Volgens bronnen hadden Justin en Hailey contact met hun advocaten voor het opstellen van de huwelijkse voorwaarden op de dag dat ze gezamenlijk een trouwvergunning haalden en daarna meteen doorgingen met een echte huwelijksceremonie. Al snel werd bekend dat de voorwaarden niet op dezelfde dag konden worden opgetekend. Justin is volgens sommigen zo verliefd dat hij het ook niet nodig vond om een zogenoemde prenup te tekenen.

Nicki Minaj zat in een gewelddadige relatie

In haar aankomende documentaire Queen is Nicki Minaj bijzonder openhartig over welke rol geweld in haar leven heeft gespeeld. De rapper deelde twee clipjes uit de docu op Instagram, waarin ze zegt mishandeld te zijn tijdens een van haar relaties.

In het eerste clipje vertelt Nicki hoe ze als jong meisje zag dat haar vader haar moeder sloeg en welke impact dat op haar had. "Ik probeerde vaak voor mijn moeder te springen om haar te beschermen. Mensen noemen mij vaak hard en bitchy, maar ik heb me op die leeftijd gewoon al voorgenomen om me nooit zo door een man te laten behandelen. Totdat het me toch overkwam," aldus Nicki. Uiteindelijk wist Nicki uit de relatie te stappen

Halfzus Demi Lovato: het gaat goed met haar

Demi Lovato is volgens haar 16-jarige halfzusje Madison De La Garza aan de beterende hand. Dat vertelde ze tijdens een interview met de podcast Millennial Hollywood. "Ze werkt keihard aan haar herstel en we zijn allemaal waanzinnig trots op haar."

"We hebben veel meegemaakt als familie, maar elke keer komen we daar honderd keer sterker uit dan daarvoor. Daarom zijn we ook dankbaar voor de kleine dingetjes, zoals een frozen yoghurt-date met Demi. Ik hoop dat ik weer veel van dit soort momenten met haar kan hebben", aldus Madison.

Laatste nieuws

Zie ook