Familievete tussen Meghan en halfzus Samantha bereikt hoogtepunt

Oei!

De familievete tussen Meghan en Samantha Markle heeft een vernederend nieuw hoogtepunt bereikt nadat haar woedende halfzus gisteren niet doorgelaten werd door de politie die Kensington Palace bewaakte.

Spijtbetuiging

Samantha Markle vloog naar het Verenigd Koninkrijk vastbesloten om haar jongere zus te spreken. Samantha had naar eigen zeggen erg veel spijt van al haar opmerkingen en wilde dan ook haar excuses aanbieden aan Meghan, prins Harry en de rest van de koninklijke familie. Maar dat verliep allemaal even wat anders.

Gênant

Samantha kreeg niet de kans om haar zusje te spreken en nam het heft in eigen handen. Gisteren kwamen exclusieve foto's naar buiten die laten zien hoe ze onuitgenodigd aankwam bij het huis van de Hertogin van Sussex maar niet werd binnengelaten.

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Meghan Markle

De 53-jarige eiste Meghan te zien en werd vervolgens op een gênante manier afgewezen door de politie die de poorten van Kensington Palace bewaakte. Rokend vertrok ze uiteindelijk na het overhandigen van een briefje aan een officier. Oh, oh, oh Samantha…

Bron: Daily Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws