Zien: de 4 knappe zoons van Beau van Erven Dorens

Zo zien de junior van Erven Dorentjes er vandaag de dag uit!
Zien: de 4 knappe zoons van Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens is al heel lang gelukkig getrouwd met zijn Sellyen we zagen de afgelopen jaren dan ook wat kiekjes langskomen van het gelukkige stel en hun kroost. Maar hoe zien de junior van Erven Dorentjes er vandaag de dag eigenlijk uit?

Kroost

Het Televizier-Ring gala vorige week bleek een goede gelegenheid om te laten zien hoe enorm knap de zoons, de 17-jarige tweeling Bram en Tijn, Jan Arie (15) en Bobbi (13) zijn geworden. En ook nog eens zeer fotogeniek! Strak in pak (hoera voor black tie!) liepen de mannen met hun trotse ouders over de rode loper.

Lang

De twee oudsten lijken als twee druppels water op elkaar en Jan Arie is nu al even lang als zijn broers en vader. Het was in ieder geval een geweldige avond voor Beau die maar liefst twee prijzen in ontvangst mocht nemen in bijzijn van zijn familie.

Zie Beau met zijn vrouw en drie zoons hieronder:

Lees ook: Zien: de knappe zoon van Caroline Tensen

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9106749a9e3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });