Ophef over finalisten HNTM

They're not amused!

Lees ook

Gisteravond was de een-na-laatste aflevering van Holland's Next Top Model op tv. De shoot met topmodel Kim Feenstra als fotograaf was eindelijk daar en de modellen lieten zich van hun beste kant zien om een plekje in de finale te bemachtigen.

Finale plek

In deze aflevering stond alles op het spel. De kandidaat die geëlimineerd wordt moet naar huis en dat is toch best zuur op het laatste moment. Helaas moest het toch echt voor iemand ophouden. En doordat fotograaf Kim ontzettend blij was hoe alle modellen voor haar lens poseerden, was het voor de vierkoppige jury nog een hele opgave om een uiteindelijke keuze te maken.

Lees ook: HNTM-modellen halen uit naar programmamakers

Eliminatie

Na aardig wat overleg was de jury er uiteindelijk uit dat de geliefde Daan de wedstrijd moest verlaten. En dat zorgde op Twitter voor veel onbegrip. "Onterecht dat Daan niet door is…" en "Daan moest door", laten fans op Twitter weten. Anna Nooshin vertelde dat ze ervan overtuigd zijn dat Daan een model is, maar hij wat langer de tijd nodig heeft om te groeien. Volgende week schitteren Cecilia, Rikkie, Tim en Soufyan in de finale van HNTM. Wie denk jij dat er met de winst vandoor gaat?

Beeld: Twitter, HNTM

Laatste nieuws

Zie ook