doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Met deze tips creëer jij de meeste volume in je haar

Met deze tips creëer jij jaloersmakend veel volume in je haar
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Met deze tips creëer jij de meeste volume in je haar

Helaas zijn we niet allemaal geboren met een volle bos haar. Soms is het dan lastig om volume te creëren in je haar, maar met deze tips moet het je zeker weten lukken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ondersteboven

De föhn is je redder in nood als het aankomt op een volumineuze coupe. Je kunt verschillende dingen doen om volume in je haar te brengen. Eén van de makkelijkste trucs is de ondersteboven techniek. Buk voorover en laat je haar voor je gezicht vallen. Gebruik in plaats van een borstel, je vingers voor een ruw effect.

Lees ook: Vrouw wast conditioner twee jaar niet uit, dit gebeurde er

Volume mousse

Een andere tip is een volume mousse aanbrengen, voor je begint met het drogen van je haar. Daarna kun je het beste je haar föhnen met de juiste hitte, maar doet dit niet op volle kracht. Met de hoge snelheid is je haar in no time droog, maar heeft het wel de neiging je haar slapper te maken en dat is precies wat je niet wil.

Naast deze trucjes zijn er ook een aantal kapsels waarbij het lijkt alsof je in één klap vol haar heb. Het zeker de moeite waard een van de onderstaande kapsels te overwegen als je dun en fijn haar heb. Durf je het niet aan of zijn je lange lokken je te veel waard? Droogshampoo en volume poeder verrichten naast de föhn ook wonderen.

Bron: Glamour UK, Byrdie Beeld: Getty, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');