Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Amanda Tsatsos reageert voor het eerst op drama rondom vriend

Ze heeft de afgelopen tijd haar lippen stijf op elkaar gehouden, maar reageert nu voor het eerst op wat er de afgelopen tijd gebeurd is. De man met wie ze in mei in het huwelijksbootje stapte, Stavros T., werd vorige week opgepakt voor het telen van hennep en diefstal. Amanda liet toen alleen weten erg geschokt te zijn, maar ging er voor de rest niet op in. Tot nu. Op Instagram plaatst ze een foto met de tekst: "Tegenslagen zijn er om je sterker te maken, alleen de zwakken gaan ze uit de weg."

Ali B stelt theatertour voor minstens een jaar uit

Van uitstel, komt afstel. Maar voor Ali B geldt dat niet. Wel stelt hij zijn theatertour 'Koorts' met minimaal een jaar uit. De reden? De onverwachte komst van zijn derde zoontje Nouri. "Zoals jullie weten is er nogal wat gebeurd in mijn leven. Met name de geboorte van mijn derde zoontje. Die stond niet op de planning." De rapper legt in een video uit graag zoveel mogelijk bij hem te willen zijn, omdat-ie bang is hier anders spijt van te krijgen.

Gaby Blaaser laat zich van meest sexy kant zien in

De actrice heeft inmiddels 160.000 mensen volgers op Instagram, waar ze regelmatig getrakteerd worden op weinig aan de fantasie overlatende kiekjes. Haar laatste foto op Instagram ging nog een stapje verder. Daarin is ze te zien in een weinig verhullende lingerie, waar ook haar killer body niet onopgemerkt blijft. Het pikante kiekje heeft inmiddels al meer dan 17.000 likes opgeleverd en aan de reacties te zien mag Gaby wat haar volgers betreft vaker zulke foto's posten.

Bron: BuzzE, Televizier, Show Beeld: Instagram, ANP