Movie time! Bon Bini Holland 2 nú in de bioscoop

Ren nu naar de bioscoop voor deze hilarische film.

Lees ook

Heb jij genoten van de film Bon Bini Holland? Goed nieuws! Bon Bini Holland 2 draait nú in de bioscoop. Dat belooft hilarisch te worden!

Het verhaal

Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar vanuit achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

Eerste deel

De eerste Bon Bini Holland film was met meer dan 550.000 bezoekers een van de best bezochte films van 2015. Op Curaçao is de film zelfs de best bezochte Nederlandse film ooit. Heb je het eerste deel nog niet gezien? Kijk die dan snel nog even, voor je naar de bioscoop rent voor deel twee. De eerste Bon Bini Holland film kan je zien op Netflix.

Laatste nieuws

Zie ook