Douwe Bob: 'Het was een ziekelijke relatie'

Arme Douwe Bob...
Douwe Bob: 'Het was een ziekelijke relatie'

Douwe Bob was tot over zijn oren verliefd, maar is nog lang niet over zijn relatiebreuk heen. Begin dit jaar verliet zijn vriendin hem en de singer-songwriter vertelt aan het AD dat hij nog elke dag aan haar denkt.

Verdriet

"Ik ga nog steeds slapen met gedachten aan haar en word er nog mee wakker", is wat de zanger zegt over zijn break-up. Hij was nog nooit zo verliefd geweest, maar begrijpt wel dat zij hem na een half jaar verliet.

"Uiteindelijk was het een ziekelijke relatie. In de zin dat ik mijn wereld eromheen bouwde. Het begon leuk, maar werd uiteindelijk negatief", vertelt Douwe. "Ik wilde meer van haar dan zij van mij. En ik merkte het op een gegeven moment ook aan haar: die redt het prima zonder mij. Toen klampte ik me nog meer aan haar vast."

Lees ook: Ophef over uitspraak Douwe Bob

Break up-plaat

Vrijdag komt het nieuwe album van de zanger 'The Shape I'm In' uit. Hij schreef de nummers tijdens zijn liefdesverdriet, dus noemt het een break up-plaat. "Heb ik huilend achter de piano geschreven. Het was de eerste keer dat ik de tranen zo op het schrijfblok heb zien vallen. Dat ik mijn emoties zo puur op papier kreeg, werkte heel motiverend toen."

Bron: Story Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ec9b7ad591', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });