Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Fajah Lourens komt met eigen theatershow

Fajah Lourens gaat volgend jaar de theaters in met een eigen cabaret- en motivatieshow. "Ik ga op het toneel vertellen waar ik vandaan kom en hoe ik mijn levensdoelen heb bereikt", vertelt de schrijfster van een aantal zeer succesvolle 'Killerbody'-boeken, waarin ze tips geeft over een sportieve en gezonde levensstijl. Vanaf haar vakantieadres in Thailand schrijft Fajah op Instagram: "Ik geloof dat alles mogelijk is zolang je er maar zelf in gelooft. Ik heb mijn succesmethode die voor mij werkt (op liefdesrelaties na) die ik graag met jullie deel." De 37-jarige afvalgoeroe belooft bezoekers van haar theatershow verhalen met ups en downs uit haar leven, waarmee ze haar publiek hoopt te motiveren.

Anna Nooshin geniet van liefdesvakantie op Bali

Terwijl het hier steeds kouder en kouder wordt, geniet Anna van de aangename temperaturen op Bali. Hoewel de vlogster haar vermeende nieuwe liefde niet op haar eigen Instagram showt, is Nassim Zeta toevallig wel op precies dezelfde plek en in exact dezelfde villa. Volgens De Telegraaf kan het dan ook niet anders dan dat Anna en Nassim genieten van Bali maar vooral van elkaar.

André Hazes piept er even tussenuit

De afgelopen weken waren super druk voor André Hazes. Niet alleen kwam zijn nieuwe album Anders uit, ook stond hij vorige maand in een goedgevuld Ahoy. Hoog tijd voor een welverdiende vakantie voor André, Monique, kleine Dre en geluidsman Peet. Waar de reis naartoe gaat houdt het gezelschap overigens nog even geheim.

En nu, vakantie!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron: BuzzE, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP