Vrouw komt bij uit coma en doet bizarre ontdekking

Hij werd eerst nog een held genoemd
Vrouw komt bij uit coma en doet bizarre ontdekking

De 22-jarige Liu Fenghe uit China droeg acht maanden lang de zorg voor zijn vriendin Lin Yingying die in coma lag. Hij gaf zo’n €28.000 uit aan medische kosten en week geen moment af van haar zijde. Liu werd gezien als held, loyaal en anderen spraken zelfs van een romantische daad. Tót zijn vriendin weer bijkwam en een shocking onthulling deed.

Onthulling

Liu was vastberaden de rest van zijn leven voor zijn 20-jarige vriendin te zorgen. Haar familie was echter niet blij met de vele ziekenhuisbezoekjes van Liu, en besloot haar na enkele maanden thuis verder te verzorgen. Toen ze weer bij kennis kwam, vertelde ze haar familie wie er verantwoordelijk was voor het feit dat ze in coma raakte. Lin beweert dat ze door toedoen van Liu in coma is beland, schrijft Sky News.

Lees ook: Man faket coma 2 jaar om bizarre reden

Aangevallen

Ze vertelde dat ze was aangevallen door haar vriend, die op haar hoofd had ingeslagen met een deegroller. Dit deed hij om Lin te straffen, want ze had per ongeluk brood laten aanbranden in de bakkerij die ze samen runnen. Hij had haar al eerder mishandeld, maar Lin durfde dit aan niemand te vertellen.

Bron: Metro.co.uk, Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bfe06658bf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });