doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dit huishoudelijk klusje geeft je sexleven een boost

Toch maar even vaker doen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dit huishoudelijk klusje geeft je sexleven een boost

Ben jij een schoonmaakfreak of heb je juist een hekel aan het huishouden? Welk type je ook bent, het huishouden moet nu eenmaal gebeuren. Behalve een schoon huis, is er nog een groot voordeel aan het huishouden. Met in het bijzonder één huishoudelijk klusje. Dit draagt namelijk bij aan een goed sexleven...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Boost

Als jouw sexleven een boost nodig heeft, kun je maar beter de stofzuiger erbij pakken. Nou ja, niet voor in bed natuurlijk. Maar wel om vóóraf te gebruiken. Hoe stom je stofzuigen misschien ook vindt, je kunt het maar beter wel doen. En je partner ook!

Lees ook: Onderzoek: deze slaaphouding is goed voor je relatie

Onderzoek wijst uit dat even vaak stofzuigen een positief effect heeft op jullie sexleven. Dat heeft de Universiteit van Texas onderzocht. Zij keken naar de verschillen tussen het huishouden van vroeger en nu. Vroeger deden de vrouwen veel vaker het huishouden dan de mannen. Nu is de rolverdeling veel gelijkwaardiger.

Liefde

"We hebben uitgevonden dat stellen die de taken goed verdelen, meer seks hebben. Vandaag de dag is liefde gebaseerd op gedeelde interesses en emoties; gelijkheid wordt erotisch gevonden", zegt onderzoekster Sharon Sassler.

Bron: Beau Monde Beeld: iStock

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');