Meisje bestelt kerstcadeaus door vingerafdruk moeder

Oh-oh!

Lees ook

Het was voor Ashlynd Howell waarschijnlijk de beste Kerst ooit. Het 6-jarige meisje wist op een wel heel slimme manier heel veel cadeautjes voor zichzelf te bestellen. Haar moeder Bethany was er alleen wat minder blij mee…

Gehackt

Lees ook: Video: Zusjes emotioneel door kerstcadeau

Ashlynd mag dan pas zes jaar zijn, toch weet ze haar ouders al goed om de tuin te leiden. Toen Bethany’s man Allan aan haar vroeg wat ze voor ruim 239 euro aan spullen op de website Amazon.com had besteld, antwoordde ze dat ze van niks af wist en dus niks gekocht had. In eerste instantie hadden Bethany en haar man niet door dat hun kleine meid achter de enorme bestelling zat en gingen ze er dan ook vanuit dat ze gehackt waren. Maar toen ze de bestellingen één voor één bekeken, begon Bethany iets te dagen.

Speeltjes

De 13 gekochte items waren allemaal Pokémon-speeltjes, speelgoed waar Ashlynd helemaal weg van was. Bethany herinnerde zich dat ze diezelfde middag nog een Pokémonfilm had zitten kijken met haar dochter. “Ik denk dat ik tijdens de film in slaap ben gevallen” vertelde ze haar man. Het meisje gaf al snel toe dat ze met haar moeders vinger de telefoon wist te ontgrendelen en hierdoor al het speelgoed kon bestellen.

Kerstman

Bethany en Allan konden dan ook niet lang boos blijven en besloten om de cadeautjes voor Kerst te geven. Zo vertelden ze dat de cadeaus van de Kerstman afkomstig waren, maar dat ze dan wel moest beloven dat ze nooit meer misbruik zal maken van haar moeders duim. En dat geldt dus ook als Bethany per ongeluk in slaap is gevallen.

Bron: Metro Holland Beeld: Facebook, Istock

Laatste nieuws

Zie ook