Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Guilty pleasure
Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Vivienne van den Assem is moeder geworden van een zoon

Vivienne is bevallen van zoontje Guus, liet zij weten aan RTL Boulevard. Alles gaat goed met haar en de kleine, maar de presentatrice moet nog erg wennen aan de slapeloze nachten. Samen met haar vriend Arne van Terphoven kan ze haar geluk niet op.

Linda de Mol geeft haar ultieme sextip

Toen Linda nog jonger was, had ze het met vriendinnen uitgebreid over sex en dat soort zaken. Nu ze 54 jaar oud is, zijn die spannende gesprekken wel verleden tijd. Linda is nu elf jaar samen met haar vriend Jeroen Rietbergen, die zeven jaar jonger is dan Linda. "Als elf jaar geleden is het niet meer. Toen zat ik ’s nachts om half twee gedoucht en geparfumeerd op hem te wachten met een wijntje, zonder een seconde na te denken over de wekker die zes uur later zou gaan.” Dat haar seksleven wat minder spannend is, vindt ze helemaal niet erg. Linda en Jeroen hebben allebei een druk leven en vinden het af en toe gewoon lekker om tegen elkaar aan te kruipen in bed met een iPad in de hand. Het helpt overigens ook niet dat Linda soms last heeft van herniaklachten en vervolgens kussens voor haar rug tevoorschijn moet halen, grapt ze een beetje.

Wel vindt de presentatrice sex heel belangrijk in een relatie. Het is alleen niet zo dat ze zichzelf in latex jurkjes hijst, of sexspeeltjes gebruikt om de spanning er in te houden. "Mocht je je vertwijfeld afvragen hoe je het dan na al die jaren weer spannend krijgt, dan heb ik nog wel een tip. Ik laat even in het midden of-ie van mij persoonlijk is of van iemand die ik ken, maar verras je partner eens met een carte blanche. Je zegt: als je deze kaart op een dag inlevert, doe ik die avond helemaal wat jij wil. Daarmee verdwijnen alle ergernissen die er nou eenmaal zijn in een langdurige relatie als sneeuw voor de zon. Althans, bij mij werkt dat inderdaad zo. Licht vertederd kan ik dan naar de gigantische puinhoop in zijn werkkamer kijken waar ik me gisteren nog groen en geel aan ergerde en denken: ach, de schat." Misschien eens uitproberen, die tip?

René Froger meest irritante reclame-BN'er

René heeft maandag de Loden Leeuw 'gewonnen' als meest irritante BN'er in een reclamespot op tv. De zanger prijst zingend brillen aan voor Eyelove. De radiospot 'Ik ga naar Eyelove’, kreeg zaterdag ook al de Loden Radioleeuw. De Loden Leeuw voor meest irritante reclamespot op tv ging naar verzekeraar ASR. Volgens de organisator van de verkiezing, het consumentenprogramma Radar, werden dit jaar per categorie ruim 31.000 stemmen uitgebracht. Vooral de brillenreclame met René leidde afgelopen jaar tot veel ergernis en haatberichten op sociale media. Hij kreeg 70 procent van de stemmen. Froger versloeg André Hazes junior (Essent-reclame) en Gerard Joling (Lidl).

Bron: Beau Monde, Telegraaf, BuzzE Beeld: Instagram, YouTube, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9725c093498', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });