Zo check je binnen een oogopslag welke nagelvorm bij jou past

It's not that hard!

Lees ook

Een bezoekje aan de nagelstylist is allesbehalve even ontspannen. We mean, je hebt zoveel keuzes dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En als je tussen het enorme kleurenpalet eindelijk the one hebt gevonden, sta je alweer voor het volgende dilemma: de vorm.

Rond of vierkant?

Het zijn natuurlijk geen first world problems, maar stiekem is het soms best moeilijk. De een gaat voor rond, de ander voor vierkant, maar wat past nou het best bij jou? Volgens de nagelstylist van de sterren, Julie Kandalec, hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn. "De vorm is alles. Een prachtige nagelkleur in combinatie met de verkeerde vorm uit nog steeds het gevoel dat niet elk detail is meegenomen."

Lees ook: De fout die we allemaal maken met glitter nagellak

Nagelbed

Het kiezen van de vorm van je nagels is volgens Julie erg belangrijk, maar hoeft daardoor niet voor zweterige handjes in de nagelsalon te zorgen. "Kijk naar de vorm van je nagelbed. Wanneer de smalle lijn erg diep (rond) is, zou ik voor een ronde vorm gaan. Maar als de dunne lijn niet erg diep is, is een vierkante vorm weer natuurlijker." Aha, de volgende keer dus gewoon de vorm van je nagelbed aanhouden!

Bron: InStyle Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook