Huwelijk Nicolette Kluijver definitief voorbij?

Wij wensen de twee heel veel sterkte!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Huwelijk Nicolette Kluijver definitief voorbij?

Afgelopen vrijdag maakte Nicolette Kluijver in een Instagram-post duidelijk dat haar huwelijk met Joost Staudt in zwaar weer verkeert. De ziekte van de presentatrice zou een grote impact hebben gehad op haar gezinsleven en haar huwelijk, zo meldt het management.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Relatie redden

In 2017 werd het voorstadium van longkanker ontdekt bij Nicolette. Hoewel de blondine datzelfde jaar nog schoon verklaard werd, heeft het een enorme impact gehad. Zo ook op hun relatie. Toch doet het stel er alles aan om hun relatie te redden. "De liefde is er nog steeds en ook de wil om te knokken voor het gezin. Nicolette en haar man vragen rust en ruimte voor henzelf en vooral voor hun kinderen. Hun geluk staat nu voorop."

Lees ook: Heftige foto Nicolette Kluijver maakt veel los

Instagram

Nicolette plaatste afgelopen vrijdag een bericht op Instagram waaruit voor velen duidelijk werd dat de twee uit elkaar zouden gaan. De blondine plaatste een foto met daarin de volgende tekst: "Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan." Onder dat bericht tagde ze Joost en schreef ze dat ze voor altijd beste vriendjes zullen blijven. Kort nadat ze de foto had geplaatst, werd deze alweer verwijderd van het sociale medium.

Bron: RTL Boulevard, AD Beeld: ANP

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');