MTV komt met extra afleveringen EOTBDD

Jaaa, dit is alles wat je wil!

Lees ook

Meh, eergisteren was alweer de allerlaatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Maar, niet getreurd: MTV heeft zojuist bekendgemaakt met extra afleveringen van het vierde seizoen te komen.

Hoe nu verder…

Lees ook: EOTBDD's Harrie onthult grootste blunder in de liefde

Ook dit seizoen was het programma weer ongekend populair. Zo werd iedere aflevering hier op de redactie op maandagochtend besproken en betrapten we onszelf erop dat we het nummer Huts de afgelopen tijd wel heel vaak draaien. Maar voor iedereen die net als ons dacht dat zondagavond de allerlaatste aflevering was; MTV komt de komende weken met online afleveringen waarbij we gaan zien hoe het nú met de cast gaat.

Zo zie je hoe het eenmaal thuis met Stacy en Robin ging, waarom Mezdi en Yasmine laatst samen met Angelica bij Mama Kelly in Amsterdam waren en hoe Viktor als een blok is gevallen voor Brody's broertje Donnie. Kortom: alle antwoord op al je juicy vragen. We can't wait!

De online uitzendingen zijn vanaf morgen op MTV.nl te zien. Op zaterdag 16 februari is om 22.30 uur een on-air recap van de Wat gebeurde er next?-specials.

Bron: RTL Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook