Meisje geschorst door hilarische antwoorden op sekstest

De leraren vonden het minder grappig
Meisje geschorst door hilarische antwoorden op sekstest

Om zeker te weten of de inhoud van de seksuele voorlichting-lessen wel was blijven hangen, werd de kennis achteraf nog even getest. Echter zagen de docenten de antwoorden van dit 14-jarige meisje niet aankomen.

Antwoorden

Het meisje moest antwoorden hoe ze zou reageren als een seksuele partner geen condoom wilde gebruiken. Toen ze de toets weer inleverde bij haar leraar, wist hij niet wat 'm overkwam. Op de uitspraak "Condooms voelen niet goed. Het zal niet natuurlijk zijn", schreef ze bijvoorbeeld de volgende reactie: "Zwanger zijn zal ook niet fijn voelen." En op "Condooms zijn vies en rommelig, ik haat ze", reageerde ze met: "Dat zijn baby's ook".

Lees ook: Lars Veldwijk doet opmerkelijke onthulling over sexleven met Monica Geuze

Viral

De docenten vonden haar opmerkingen niet bepaald grappig en uiteindelijk werd de 14-jarige leerling zelfs geschorst. Haar zus vond het echter hilarisch en deelde een foto van de toets op social media. Binnen de kortste keren ging die heel het internet over. Lees mee!

Bron: Metro, Beeld: Twitter, iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97bb1c3695f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });