Shock: Amanda werd 's ochtends wakker zonder wenkbrauwen

OMG...
Shock: Amanda werd 's ochtends wakker zonder wenkbrauwen

Het lijkt steeds populairder te worden: wenkbrauwen tatoeëren. En hoe fijn is het als je 's ochtends wakker wordt en je wenkies meteen al on fleek zijn? Amanda Coats dacht er dus ook zo over. Al ging het bij haar niet helemaal zoals gepland. Ze werd de dag na het tatoeëren namelijk wakker zónder wenkbrauwen...

OMG!

De 43-jarige vrouw uit Australië wist meteen toen ze wakker werd dat er iets niet klopte. Haar kussen lag vol met huidschilfers en ze voelde dat haar huid losliet. "Mijn ogen waren zo dik, dat ik niet eens meer kon rijden. Ik kon mijn kinderen niet eens naar school brengen", vertelt Amanda. Daarnaast had ze ontzettend veel pijn. "Het was helemaal rood en opgezwollen. Ik ben dan ook meteen naar een arts gegaan." Klik hier, hier en hier voor de heftige foto's.

Lees ook: Dit mag je volgens experts niet meer met je wenkbrauwen doen

Opgezwollen

Haar opgezwollen 'wenkbrauwen' zouden een reactie zijn op de procedure, al is Amanda er zelf van overtuigd dat dit iets meer is dan zomaar een allergische reactie. Dit was volgens haar gewoon een infectie.

Amanda is nu gedwongen meer dan €1000 uit te geven aan medicijnen, oogdruppels, zalven en pijnstillers. Ze is vooral erg bang dat ze enorme littekens overhoudt en daarnaast weet ze niet hoe haar 'wenkbrauwen' er straks uit zullen zien. Daarom waarschuwt Amanda nu anderen voor deze nieuwe hype.

Risico's

Zo vertelt ze dat je altijd alle informatie over de risico's moet doornemen, dat het goed is om te weten wie de wenkbrauwen gaat tatoeëren en dat het goed is om van tevoren te weten hóe het wordt uitgevoerd.

Bron: Mirror, Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300ca01ae38', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });