Deze bruidsjurken gaan viral om een geniale reden

En ze maakt gelijk een statement.

Lees ook

Hoe leuk jurkjes ook zijn, ze hebben één heel groot nadeel: ze hebben nooit zakken. Eve Paterson baalde dat haar trouwjurk geen zakken had, dus liet ze die er speciaal in maken.

Viral

De foto waarop Eve met haar zes bruidmeisjes staat, ging in een mum van tijd het internet over. Haar vriendin plaatste de foto op Twitter met de tekst: "Mijn vriendin is vorige maand getrouwd en haar jurk en die van haar bruidsmeisjes hebben allemaal zakken." En mocht je je afvragen waar ze de zakken voor gebruikten, snacks of course.

Lees ook: Dit is de gewaagde bruidsjurken-trend van 2019

Hoop reacties

Eve vertelt dat praktische aspecten net zo belangrijk voor haar zijn als een mooie jurk. "Je zou nooit verwachten om in een pak voor mannen een zak toe te voegen, dus het idee dat vrouwen dat wel moeten laten doen is krankzinnig", legt ze uit. De Tweet leverde een hoop reacties op en het blijkt dat veel meer vrouwen dit herkennen, ook buiten bruiloften om.

Misvatting

"Zakken zijn zo'n klein probleem in vergelijking met de wereldwijde onderdrukkingen van vrouwen, maar ik denk dat er een veel diepere misvatting speelt over dat vrouwen er liever goed uitzien in plaats zich praktisch kleden. Maar waarom zouden we moeten kiezen?" En daarmee brengt Eve een nieuw statement de wereld in. De bruidsmeisjes waren in ieder geval maar al te blij met de zakken waar ze hun telefoon en make-up in kwijt konden.

Bron: Glamour UK Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook