Humberto Tan reageert op stoppen RTL Late Night

Het is over en uit
Humberto Tan reageert op stoppen RTL Late Night

Het is over en uit voor RTL Late Night met Twan Huys. Gisteravond was de laatste aflevering van het programma en niet alleen Twan vindt dat jammer, ook zijn voorganger Humberto Tan baalt.

Teleurstelling

Vorige zomer moest Humberto afscheid nemen van zijn plek als presentator en nam Twan zijn rol over. Vanwege teleurstellende kijkcijfers heeft het helaas niet lang mogen baten. Het gewenste effect dat RTL hoopte te bereiken, werd niet behaald en dus werd per direct de stekker uit de show getrokken.

Lees ook: Humberto Tan krijgt toch weer eigen talkshow

Vervelend

Op Instagram schrijft Humberto onder een foto: "Van vele kanten krijg ik de vraag wat ik ‘er’ van vind? Het stoppen van RTLLN is natuurlijk erg vervelend en naar, vooral voor Twan en alle betrokkenen. Dat hebben mijn team en ik destijds helaas ook moeten doormaken. Maar ondanks alles kijk ik persoonlijk met veel warmte terug naar RTLLN..."

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cba7c82a41', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });