Het aanbrengen van eyeliner was nog nooit zo makkelijk

Easy!

Een mooie winged liner is zo makkelijk nog niet. Het vergt een vast hand en wat ervaring. Heb jij ook al met veel frustratie de eyelinerpenceel weggelegd? Dior to the rescue. Het modemerk geeft nu een geheel nieuwe draai aan het aanbrengen van eyeliner en je zult positief verrast zijn. Zelfs de allergrootste eyelinerhater kan dit.

SS19 show

Bij de Spring/Summer 2019-show tijdens Paris Fashion Week, verraste Dior met een opvallende make-upstijl. De modellen werden de catwalk opgestuurd met zwarte tekens en lijnen op hun oogleden. Creative director Peter Phillips vertelt aan Vogue dat hij overspoeld werd door inspiratie na het zien van de eyeliner van Israëlische choreografe Sharon Eyal, die de dans verzorgde tijdens de Dior-show.

Lees ook: Vergeet je zwarte eyeliner, dit wil je nu!

Poëtische liner

Philips vertelt dat hij eerst dacht dat Eyal gezichtstatoeages had, maar toen hij erachter kwam dat het eyeliner was, was de director meteen geïntrigeerd. "Het interesseert Sharon totaal niet of de eyeliner er mooi en netjes uitziet. Ze trekt gewoon wat lijnen en laat het voor wat het is, geheel poëtisch als je het mij vraagt", vertelt Phillips. We zijn het volledig met hem eens en delen zijn visie. Want, nog nooit was een high-fashion eyelinerlook zo makkelijk.

Bron: Marie Claire Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws