Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Het management van verleidster Pommeline reageert op haar deelname aan Temptation Island VIPS.

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Management Pommeline reageert op deelname Temptation Island VIPS

Gossipqueen Michella Kox weet het zeker: ex-verleiders Pommeline en Fabrizio doen als koppel mee aan Temptation Island VIPS. Ex-deelneemster Rosanna wenste Pommeline alvast succes via Instagram, waar haar management op reageert. "Hoe weet je dit?", klinkt bevestigend. Wij zijn benieuwd of het verloofde koppel de verleiding kan weerstaan.

Joëlle Witschge verrast met babyshower

Cute! Op Instagram plaatst Joëlle foto's van de babyshower. "Wat een mooie afsluiting van mijn dagen in Nederland! Zo ontzettend dankbaar voor alle lieve mensen om mij heen! Mijn lieve zussen en moeder hebben zo hun best gedaan om mij een onvergetelijke babyshower te geven, en dat is gelukt! Ik ben overspoeld met mooie cadeaus en vooral met liefde", schrijft ze. Dat het een jongetje wordt, mag duidelijk zijn. Van de taart en de drankjes tot de kleding van de aanwezigen: alles was blauw.

Sylvie Meis en Bart Willemsen samen op de rode loper

Sylvie verscheen voor het eerst met haar liefje Bart op de rode loper tijdens de première van de Duitse film Misfit. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film. Sylvie scoorde een hoofdrol in de Duitse verfilming van de Nederlandse film, waarvan Bart producent was.

Bron: Instagram, Beau Monde, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook