Yolanthe's manager: 'Wesley en Yo gaan niet scheiden'

Yolanthe's manager klapt uit de school over een mogelijke verzoening.
Yolanthe's manager: 'Wesley en Yo gaan niet scheiden'

Medialand was in rep en roer toen naar buiten kwam dat Yolanthe en Wesley een punt achter hun huwelijk gingen zetten. Nu klapt Yolanthe's manager uit de school over een mogelijke verzoening.

Niet scheiden

Xenia Kasper, Yolanthe’s trouwe zakelijk manager, bevestigt aan Story dat een officiële scheiding op dit moment niet het doel is: "Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden!". Dit zou kunnen betekenen dat het koppel er alles aan doet om hun huwelijk te redden. Wie weet zit er wel een verzoening in, nadat Yolanthe klaar is met de opnames van Temptation Island-VIPS.

Lees ook: Wesley Sneijder reageert op scheiding met Yolanthe

Geruchten

Eerder liet hun management weten dat Yolanthe en Wesley besloten om uit elkaar te gaan. “Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop”. De twee waren bijna negen jaar getrouwd en werden in 2015 ouders van zoon Xess Xava.

Verknald

Ondanks de mediastop die ze lieten weten te hebben, reageerde de voetballer op Instagram. "Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden."

Bron: Story, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9531f495f7b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });