Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bijzondere eerste aflevering 'DNA Onbekend' is gesprek van de dag

Het was de eerste aflevering van DNA Onbekend

Bijzondere eerste aflevering 'DNA Onbekend' is gesprek van de dag

In het programma DNA Onbekend worden familiegeheimen ontrafeld via DNA-Onderzoek. Yvon (58) deed mee omdat ze al heel lang twijfelt of zij als baby verwisseld is. Ze kreeg eindelijk antwoord op haar vraag.

Twijfels

Haar twijfels ontstonden toen haar moeder vertelde dat ze na Yvons geboorte de verkeerde baby in handen kreeg. Toen ze dit aan de verpleegster meldde, nam zij de baby weer mee en gaf een andere baby aan de moeder. Dit kind is Yvon.

Ondanks Yvons gelukkige jeugd samen met haar broer en zussen, bleef dit verhaal haar achtervolgen. Want kreeg haar moeder toen wél de juiste baby?

Lees ook: Bizar: vrouw bevalt twee keer in één maand

Grote verbazing

Niet alleen het verhaal zorgde voor twijfels, ook ziet ze veel verschillen in het uiterlijk en karakter tussen haar en die van haar broer en zussen. Nu Yvons ouders zijn overleden, durfde ze de stap te zetten om op zoek te gaan naar de waarheid.

Na een week was de uitslag binnen. Tot haar grote verbazing bleek ze wél familie te zijn van haar broer en zussen. Met dit goede nieuws komt er eindelijk een einde aan de jarenlange onzekerheid.

Ben je benieuwd naar de hele aflevering? Bekijk hem hier.

Bron: LINDA.NL Beeld: BSR