NET BINNEN: Ook deze presentatrice gaat bij The Voice aan de slag

Wat leuk!
NET BINNEN: Ook deze presentatrice gaat bij The Voice aan de slag

The word is out: na tien jaar heeft Geraldine Kemper de beslissing gemaakt om BNNVARA vaarwel te zeggen en de overstap te maken naar RTL. En daar staan een paar mooie programma's op haar te wachten.

Contract

Hoewel ze een paar jaar geleden aan Peter van der Vorst vertelde nog wel even bij BNNVARA te willen blijven, tekende ze onlangs toch dat contract bij de inmiddels directeur Content en Marketing van RTL.

"Het is tijd voor een nieuwe stap en ik heb hier zo veel zin in! Ik heb met heel veel plezier tien jaar bij BNNVARA gewerkt en prachtige programma's mogen maken. Ik ben er opgegroeid en heb mezelf kunnen ontwikkelen. Het is even slikken om het warme nest te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Een nieuwe zender, nieuwe collega's en geweldige nieuwe programma's waar ik nog meer kan groeien. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij zowel de zender als Videoland", schrijft de 29-jarige op Instagram.

Lees ook: Geraldine Kemper doet heftige onthulling over vader

The Voice

Geraldine neemt afscheid van prachtige programma's als Je Zal Het Maar Zijn en 3 Op Reis, maar krijgt er bij haar nieuwe werkgever gelukkig ook heel wat moois voor terug. Zo mag ze aan de slag als backstage reporter bij The Voice of Holland en neemt ze de presentatie op zich voor Expeditie Robinson Videoland. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cbc8cb83b1', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });