Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Björn en Derya opnieuw in het nieuws door bizar verhaal

Jeetje...

Björn en Derya opnieuw in het nieuws door bizar verhaal

Twee jaar geleden waren ze volop in het nieuws: Björn en Derya. En ook nu weten ze de krantenkoppen weer te halen met een bizar verhaal.

Verdacht

Een vriend van het stel, Joey Hoffman, reisde destijds af naar Turkije om het stel te helpen met de verhuizing. Tijdens zijn verblijf raakte hij vermist en werd hij niet veel later dood gevonden. Zijn vrienden werden lange tijd ervan verdacht een rol te hebben gespeeld in zijn verdwijning, vooral omdat ze eerst ook zelf van de aardbodem leken te zijn verdwenen. Toen werd vastgesteld dat er van misdrijf geen sprake was, werden de twee niet meer als verdachten gezien.

Lees ook: Reisgenoten Joey Hoffman terug in Nederland en doen hun verhaal

Drugsgebruik

Toch is het nu opnieuw mis bij Björn en Derya. Het koppel zou in december een knallende ruzie hebben gehad, waarna Derya Björn neerstak. Door het geweld bleken vijf pezen in zijn arm te zijn doorgesneden. Derya zit sindsdien vast in de gevangenis. Tegen de rechter deed Derya haar verhaal. “We zetten Netflix aan en kregen ruzie omdat ik niet dezelfde film voor een derde keer willen kijken.”

De twee zouden dagelijks ruzie hebben en gebruikten regelmatig drugs. Zo ook bij het steekincident, toen gebruikte het koppel speed. Björn tapete voor de steekpartij de voeten van de vrouw vast om haar rustig te krijgen, maar zij voelde zich hierdoor naar eigen zeggen onveilig. Derya werd door de rechter naar het Pieter Baan Centrum gestuurd voor verder psychiatrisch onderzoek, zo meldt Tubantia. Ondanks de verschrikkelijke gebeurtenis, lijken de twee overigens toch bij elkaar te willen blijven.

Bron: Panorama Beeld: iStock, Twitter