Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Kevin onder vuur

De 23-jarige Kevin die vorig jaar mee deed aan Temptation Island wordt flink beschuldigd door zijn exen. Beiden doen een boekje open over de manipulerende Kevin. Shelly zou namelijk nu een kindje hebben van hem nadat ze sex hadden gehad op een dronken avond en Evy wil ervoor zorgen dat hij niet nóg meer meisjes ongelukkig gaat maken. Kevin zelf ontkent alle beschuldigingen van Evy. "Evy verzint alles en stalkt mij. Ik heb haar nooit bedrogen, nooit aangeraakt en ik heb bij niemand schulden", aldus Kevin.

Rosanna weer onder het mes

De blondine is niet vies van een bezoekje aan de plastisch chirurg en daar is ze goudeerlijk over. Dit keer pakt ze alles in één keer aan: zijn het niet haar borsten die ze wat groter laat maken, maar haar billen. In Turkije laat ze vet uit onder anderen haar wangen weghalen en dat spuiten ze terug in haar billen. Ze vertelt uitgebreid in haar Instagram Stories hoe alles verloopt en dat de operatie goed gegaan is.

Monica Geuze in programma Bevallen met...

In het nieuwe seizoen van Bevallen met... van TLC duikt onder anderen Monica Geuze de wereld van verloskundigen in. Ze zal diensten meedraaien en de mommy's to be ondersteunen bij het mooiste moment uit hun leven. De bekende Nederlanders die meedoen aan het programma hebben oprecht interesse in het vak, omdat ze zelf ook moeder zijn. Vanaf 28 april is het programma te zien.

Bron: RTL, Shownieuws, Viva Beeld: Temptation Island, Instagram